2020 LET OP: Er is GEEN vuurwerkverkoop in 2020, bestellingen worden gecrediteerd.×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Voorverkoop

Bestellen via de website

U kunt makkelijk en snel online in de webshop bestellen, u vindt daar alle producten die ook in onze folder staan. Bij het betaal proces kunt u ook aangeven op welke dag en hoe laat u uw vuurwerk komt ophalen tijdens de verkoopdagen. Het bestellen van vuurwerk in de voorverkoop heeft bij ons diverse voordelen voor u als klant, deze voordelen zijn:

  • Vuurwerk-garantie: U bent verzekerd van het bestelde vuurwerk, wat u besteld krijgt u ook. Dit kan omdat wij op voorhand weten welke artikelen wij nodig hebben omdat uw bestelling al bij ons in het systeem staat. Tuurlljk kan het altijd voorkomen dat een product niet geleverd wordt door onze leverancier maar daar zult u dan altijd een vegelijkbaar, vervangd product voor terug krijgen.

  • Gratis vuurwerk: Als u in de voorverkoop besteld krijgt u ook altijd gratis vuurwerk. Hierbij geldt, hoe hoger het bedrag, des te meer gratis vuurwerk

    Bekijk deze pagina voor de actuele Gratis Voorverkoop Producten

  • Geen lange wachttijden: Omdat u bij het bestellen aangeeft op welke dag u uw vuurwerk komt ophalen en daarbij aangeeft op welk tijdstip staat uw vuurwerk voor u klaar. Wij zorgen dat alles ingepakt is en klaar staat om mee te nemen.

Bestellen in de winkel

Uiteraard is het ook mogelijk om in de winkel te bestellen. Vanaf 15 december is onze winkel dagelijks geopend (behalve 2e kerstdag) om uw bestelling aan te nemen. In de winkel gelden dezelfde acties als in de webshop en ook hierbij maakt u gebruik van dezelfde voordelen die eerder zijn genoemd. Bijkomend voordeel is dat u in onze winkel de producten kunt bekijken omdat onze showroom dan volledig is ingericht.


Mocht u verder nog vragen hebben over het bestellen van vuurwerk in de voorverkoop dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

[profiler]
Memory usage: real: 25952256, emalloc: 25493560
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem